Wlasnie dostalem przesylke z zylkami.
Czy ktos juz ma jakies doswiadczenia z nia zwiazane?
Dzieki.
Marcin
Strona 1 z 1
Fluorocarbon Abraz-x Seaguar
Napisano 03.31.2011 - 09:09
Kiedys mialem fluorocarbon Seaguar ale nie pamietam czy dokladnie taki.Ten ktory mialem byl bardzo slaby nawezlach ,wiec prawie cala szpulke wyrzucilem.Teraz uzywam fluorocarbon kordy i ma na wezle taka wytrzymalos jak pisza.Mam nadzieje ze Twoj bedzie sie sprawowal lepiej.
Napisano 03.31.2011 - 10:50
Użytkownik pajo211 dnia 03.31.2011 - 09:09 napisał
Kiedys mialem fluorocarbon Seaguar ale nie pamietam czy dokladnie taki.Ten ktory mialem byl bardzo slaby nawezlach ,wiec prawie cala szpulke wyrzucilem.Teraz uzywam fluorocarbon kordy i ma na wezle taka wytrzymalos jak pisza.Mam nadzieje ze Twoj bedzie sie sprawowal lepiej.
Pawlku ja używam Seaguar zamiast rurek anty nigdy mi nie pękło na węźle jestem bardzo z niej zadowolony. A co do Kordy to się sparzyłem na plecionkach przyponowych i jakoś mnie nie ciągnie do nich ,prócz haków oczywiście te chyba są jedne z lepszych karpiowych.Wracając do przyponówek to Kryston bije wszystkich na łeb
#0 Advert
Napisano 03.31.2011 - 11:30
Byc moze trafilem na jakis ferelny fluorokarbon.
A co do plecionek przyponowych kordy to zgadzam sie z Toba w 100% tez mam ale nikomu nie polecam.Hakow kordy nigdy nie uzywalem wiec nie bede sie wypowiadal choc na forach widzialem nie zadobre recenzje jesli chodzi o niektre modele.
A co do plecionek przyponowych kordy to zgadzam sie z Toba w 100% tez mam ale nikomu nie polecam.Hakow kordy nigdy nie uzywalem wiec nie bede sie wypowiadal choc na forach widzialem nie zadobre recenzje jesli chodzi o niektre modele.
Napisano 04. 3.2011 - 03:00
Fluoro Seaguar na sztywne przypony jak najbardziej,jednak najlepszy materiał z nowszych jaki miałem w rękach to Korda Mouthtrap.Nie jest to fluorocarbon tylko bardzo sztywna ży łka.Spróbujcie,znakomity materiał na łamańce i chod rigi.Przyponówki (plecionki) dla mnie Fox i ESP biją Krystona na łeb
Haki Kordy tak ale tylko Widegape X lub Choddy,z innymi miałem "nieprzyjemne sytuacje" czyli haki się gięły i rybki spinały.Teraz króluje u mnie Gamakatsu ,ESP i Fox.
Użytkownik eRJot edytował ten post 04. 3.2011 - 03:05
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1
Użytkownicy przeglądający ten temat: 1
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych
|
|
|

Pomoc